Medische/cosmetische microdermabrasie (Ultrapeel II)Microdermabrasie is een steriele mechanische dieptepeeling waarbij de huid cellaag voor cellaag wordt verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een straal fijne steriele microkristallen die met een vacuumzuigkracht over de huid heen wordt bewogen. De kristallen worden direct na contact met de huid samen met de vrijgekomen weefselresten opgezogen en afgevoerd naar een afgesloten wegwerpbuis.
Met de Ultrapeel II is actieve acne geen probleem.

Microdermabrasie is een patiënt vriendelijkere behandelmethode dan een chemische peeling en de ouderwetse dermabrasie waarbij voorbehandeling of lokale pijnbestrijding nodig is.

Microdermabrasie kan toegepast worden bij: littekens, acne, acnelittekens, vlekkerige huid, huidverdikkingen, verouderde huid, vermoeide huid, verstopte poriën.

De behandeling kan worden uitgevoerd op 3 diepte niveaus, dit is afhankelijk van de indicatie.

Niveau 1: Intensieve cosmetische opfrisbeurt voor de huid
Niveau 2: Een diepere huidbehandeling tegen vlekkerige of verdikte huid, acne (littekentjes) en verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming
Niveau 3: Extra diepe behandeling tegen ernstige acne (littekens), sterk verouderde huid en littekens
Deze behandeling is geschikt voor:
• Littekens, acne littekens
• Acne (actieve)
• De verouderde huid met oppervlakkige rimpels
• Hyperpigmentatie
• Droge, vette, matte, verstopte en vlekkerige huid
• Vergrootte poriën

Door de unieke eigenschappen van de ULTRAPEEL kan er zowel oppervlakkig als diep behandeld worden. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd en de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot huidvernieuwing. Het resultaat is een mooie, schone, frisse huid die glad en zacht aanvoelt.
Wist u dat een behandeling met de ultrapeel als enige geschikt is bij actieve acne? Dat komt door de schone en veilige techniek van deze behandeling.
Informeer naar de mogelijkheden!