Monique Korbl

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

Welkom bij de Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie van Monique Korbl. Korbl is een paramedische praktijk in hartje Meppel die diverse behandelingen aanbiedt ter verbetering van de huid. Met specialisaties in de behandeling van een zieke of beschadigde huid én de behandeling van lymfoedeem is de praktijk een gevestigde naam in de regio. Benieuwd wat u kunt verwachten?

◦ Een persoonlijke behandeling
◦ Ruime ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie
◦ Samenwerking met (huis)artsen en dermatologen
◦ Mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar, afhankelijk van uw polis
◦ Een persoonlijk behandelplan, afgestemd op uw huidklachten

Ook goed om te weten: Monique Korbl is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-geregistreerd).

Voor elk probleem een oplossing

Behandelingen

U kunt bij de praktijk terecht voor verschillende behandelingen – zowel cosmetisch als medisch. Bijvoorbeeld een chemische peeling, littekentherapie of camouflagetherapie. Klik op onderstaande button om te bepalen welke behandeling bij uw persoonlijke situatie past.

Bij ons bent u in de beste handen

Over de praktijk

Met veel passie en vakbekwaamheid runt Monique Korbl al vanaf 2010 de gelijknamige Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie in hartje Meppel. Bij Monique Korbl zijn u en uw huidprobleem gegarandeerd in de beste handen. Meer lezen?

Geen doorverwijzing meer nodig!

Goed nieuws! Sinds 2012 is er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig. Wanneer u zich zonder verwijzing wendt tot Monique Korbl, wordt de algemene gesteldheid van uw huid gedurende een intake uitgebreid onderzocht. Indien nodig wordt u verwezen naar de huisarts.

Een afspraak maken?

Zoekt u een professionele aanpak voor uw huidprobleem of bent u benieuwd naar wat de praktijk voor
Huid- en Oedeemtherapie Monique Korbl voor u kan betekenen?

Neem contact op