Uw huidprobleem in de beste handen

Over de praktijk

Met veel passie en vakbekwaamheid runt Monique Korbl al vanaf 2010 de gelijknamige Praktijk voor Huid-en Oedeemtherapie Monique Korbl in het Spectrum Medisch Centrum in hartje Meppel. Na meer dan 10 jaar ervaring in loondienst te hebben opgedaan, nam zij in november 2010 de huidtherapiepraktijk van Medermico over – een keuze die tot op de dag van vandaag fantastisch uitpakt.

Monique volgde de hbo-opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht, staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici én is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast volgt zij met grote regelmaat nascholingen en congressen om haar kennis en vakbekwaamheid op peil te houden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

Kortom: bij Monique Korbl zijn u en uw huidprobleem in de beste handen. Hopelijk tot snel ziens in de praktijk!

Neem contact met ons op!

Erkend paramedisch beroep

Huidtherapie is sinds 2003 een erkend paramedisch beroep en heeft een beschermde beroepstitel. Deze is geregistreerd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De wet geeft niet alleen regels voor de zorgverlening maar beoogt ook kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening alsook de patiëntenbescherming.

Vergoedingen

Behandelingen uitgevoerd door een huidtherapeut worden veelal geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed. U kunt het beste uw zorgpolis raadplegen om te zien voor welke vergoeding(en) u in aanmerking komt.

Klachtenloket Paramedici

Uw huidtherapeut doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici. Het klachtenloket is per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of via info@klachtenloketparamedici.nl.