Last van (over)beharing?

Laserontharing

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren en harsen wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met de moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om haargroei definitief te verminderen. Dit zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen. Kies daarom voor laserontharing – snel, veilig en permanent af van ongewenste haren!

Monique Korbl werkt uitsluitend met de de lightsheer diodelaser. Deze Laser kan door zijn hoge vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen(IPL) het laten afweten. Hierdoor is de behandeling met de laser effectiever en korter. Let wel: het behandelde gebied mag tot 6 weken voor én na de behandeling niet blootgesteld worden aan overmatig zonlicht. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor een sunblock gebruiken.

Afspraak maken!

Voorbereiding op de behandeling

Het is noodzakelijk dat de haren zichtbaar zijn voor de huidtherapeut tijdens de behandeling. Daarom mag u minimaal 6 weken van tevoren niet epileren, harsen of de touwtjesmethode ondergaan. Wel mag u ongewenste haren scheren of een ontharingscreme gebruiken.

Behandelfrequentie

De behandelfrequentie varieert van vijf tot tien weken. Vanwege de verschillende haargroeifasen is het belangrijk om aan het begin van de behandelperiode met regelmaat te behandelen. Daarna kan deze frequentie geleidelijk en naar eigen wens afnemen.

Na de behandeling

Na de behandeling brengen we Aloë Vera gel aan om de huid te kalmeren. De huid zal ongeveer een half uur rood en licht gezwollen zijn op de plaatsen waar de haartjes hebben gezeten. Er kunnen ook rode bultjes ontstaan die meestal binnen drie dagen wegtrekken.

DE GARANTIE OP HET NOOIT MEER TERUGKEREN VAN HAARGROEI IS HELAAS NIET MOGELIJK

Onder invloed van veranderingen in het lichaam zoals hormonen of medicatie is het mogelijk dat donshaartjes veranderen in nieuwe dikkere haren.